AJÁNLATUNK

Levegő-víz hőszivattyúk 

A levegő-víz hőszivattyúk főként kisebb családi házak hűtési fűtési és meleg víz igényeinek kielégítésére szolgálnak, a telepítés menete egyszerű és gyors. A gépek viszonylag olcsók, elérhetőek. Jelenleg ez a legnagyobb számban elterjedt technológia. 
 

Talajhő-víz hőszivattyúk 

A talajhő-víz hőszivattyúk korlátlan teljesítménye miatt nagyobb családi házak, apartmanok, és ipari létesítmények hűtés fűtés és meleg víz igényeinek kielégítésére szolgálnak. A telepítés menete hosszadalmasabb, anyagi szempontból ez a kategória is egyre elérhetőbb.
 

Légtechnikai rendszerek

A felülethűtés ellensége a magas páratartalom, a légtechnikai rendszerek optimalizálják a levegőt, hőcserélőjük révén nem hűtik ki a lakást, sőt legnagyobb részt be is segítenek az épület hőmérsékletének szinten tartásában. 
 

Lakossági klímák 

A lakossági klímák aranykora. A korszerű split rendszerek alkalmasak hűtésre és fűtésre egyaránt, akár nyaraló téliesítése, akár családi ház hűtése a cél, kiváló választás. Telepítése és üzembe helyezése órák kérdése.  

Ivóvíz hálózat, csatornázás 

Épületgépészeti alapszerelések, ivóvízhálózat és csatornarendszerek kiépítése is a profil része, esővíz elvezetés, ciszternák, esővízgyűjtők telepítése.
 

Padlófűtés

Qualitherm rendszerű padlófűtés készítése, térhálósított oxigéndiffúzió elleni védelemmel ellátott csővezetékkel, osztógyűjtőbe szerelve, nyomáspróbával. 

Monolitos mennyezetfűtés/hűtés 

Qualitherm rendszerű Monolitfödémbe tekert csőhálózat kiépítése, osztóba kötve, nyomáspróbával. 
 

Rendszerlemezes mennyezetfűtés/hűtés 

Qualitherm rendszerű 4 soros rendszerlemezes mennyezetfűtés/hűtés készítése, gipszkarton mennyezet fölé, osztóba kötve nyomáspróbával. 
 

Karbantartás 

Hőszivattyús rendszerek karbantartása, szervizelése.
 

Aktuális Árlista 

A termékek megvásárolhatóak személyesen is a Falfűtés Rendszer Kft raktárában. 

Padlófűtés telepítése, Qualitherm rendszer

Oxigéndiffúzió ellen védett ∅18x2mm-es térhálósított polietilén csövekkel 10-25 cm osztástávolsággal, előkészített szigetelésre, vashálóhoz kötözve.
Anyagköltség: 3.000 Ft+Áfa/m2
Munkadíj:        3.500 Ft+Áfa/m2
Az ár nem tartalmazza a vasháló és az osztógyűjtő költségét. 

Rendszerlemezes mennyezetfűtés készítése gipszkartontartó szerkezetre szerelve, Qualitherm rendszer. 

Anyagköltség: 11.000 Ft+Áfa/m2
Munkadíj: 4.500-5.500 Ft+Áfa/m2
A kisosztók költségét az ár tartalmazza,  az osztógyűjtőket, a tartószerkezetet illetve a gipszkartont külön kell megvásárolni. 

Monolitfödémbe telepített mennyezetfűtés,  Qualitherm rendszer

Anyagköltség: 9.500 Ft+Áfa/m2
Munkadíj: 4.500-5.500 Ft+Áfa/m2 
Az ár az osztógyűjtőket nem tartalmazza.

A gépházak árajánlata egyedi.

A gépházak kialakítása függ az épület méretétől, a teljesítménytől, illetve a gépház méretétől is. Kérjen egyedi ajánlatot emailbe.